Roosterplanning

Elk rooster is weer anders. MedSpace is zo generiek opgezet dat het tegemoet komt aan vrijwel alle roosterprocedures. Handmatig inplannen kan altijd, maar met de automatische functies van MedSpace heeft u een maandrooster in een handomdraai staan zowel de dienstenplanning als de planning van de activiteiten overdag. En, met de juiste totalen en de juiste spreiding over het jaar.

De standaard roosterplanning verloopt vaak in vijf stappen.

  1. Eerst geeft u in de capaciteitsplanning aan hoeveel artsen u op welke activiteit wilt inplannen. 
  2. Dan vult u het rooster met het basisrooster om de vast terugkerende activiteiten in te plannen.
  3. Vervolgens vraagt de beheerder aan de specialisten om afwezigheden en dienstenvoorkeuren aan te vragen voor de in te plannen periode.
  4. Als die door de beheerder zijn toegekend, kunnen de diensten (automatisch) worden ingepland met een automatische ‘vrij na dienst’-functie. 
  5. In de vijfde stap worden de activiteiten (automatisch) toegewezen aan de beschikbare specialisten, die over de juiste competenties voor die activiteit beschikken. U heeft altijd de mogelijkheid om het rooster nog altijd eenvoudig handmatig aan te passen.


MedSpace ondersteunt u bij elke stap van deze roosterplanning, zodat u het u een minimale inroostertijd kost, voor een maximaal resultaat.

Voor alle zekerheid: in MedSpace kunt u natuurlijk ook een eigen roosterprocedure volgen. Bovendien is het mogelijk om bij iedere stap handmatig roosters te wijzigen. Flexibiliteit in de applicatie staat voorop!

Nieuws
Software-updates:
  • MedSpace synchroniseert met uw smartphone, iPhone of Outlook
  • Versie 5.7 van MedSpace is uit!
  • Al meer dan 150 MedSpaces actief
Consortae


Consortae en MedSpace, een unieke combinatie voor de planning van uw maatschap of vakgroep >

AIMMS
AIMMS

De automatische dienstplanner van MedSpace maakt gebruik van AIMMS, een innovatieve ontwikkelomgeving voor planning-
software.